čtvrtek 28. listopadu 2013

Projez se ke štíhlosti za 17 dnů

Nejednu dívku v dnešní době trápí váha a životní styl, hodně jich vyhledává dietu a kolikrát jsou to i diety absolutně nevhodné pro jejich tělo. V tomto článku ti poradím jak levně, bez drastických hladovek a stresu zhubnout tak 4-7 kg.

Jídelníček se skládá z těchto potravin :
nízkotučné bílkoviny, ovoce a zelenina

Povolené potraviny:
Celý den jsou povoleny neomezeně bílkoviny, 2 kusy ovoce a neomezeně zelenina , nejlépe syrová pro svou čistící schopnost

Ovoce: (ne banány a tropické druhy), povolena jablka, grepy, hrušky, švestky (sušené), bobulovité ovoce. Celkem povoleny 2 kusy ovoce denně.
Z tuků olivový nebo lněný olej (1-2 lžíce denně)
Káva povolena.
Sladidla: pouze Stevie
Koření povoleno včetně balzamikového octa do salátu a sójové omáčky na úpravu masa.
Po 14. hodině ovoce už ne!

Ráno nalačno se pije 1 x 250 ml teplé vody s citronem.
Následuje snídaně: Bílkovina ve formě 1 kus bílého jogurtu, nebo 2 vejce nebo ½ hrnku cottage..+ 1 kus ovoce + zelený čaj (250 ml)

Svačina: bílkovina (př. 180 ml jogurtu + 1 kus ovoce)

Oběd: libovolné množství bílkoviny ve formě kuřecích nebo krůtích prsíček, nebo ryb + libovolné množství zeleniny (syrová jako salát anebo dušená, vařená v páře) + zelený čaj (250 ml)

Svačina: bílkovina nízkotučná (180 ml jogurtu + zelenina
Večeře : libovolné množství bílkoviny ve formě kuřecích nebo krůtích prsíček, nebo ryb + zeleniny syrová jako salát anebo dušená, vařená v páře + zelený čaj (250 ml)

Celý den se musí vypít 8 x 250 ml vody + 3 x 250 ml zeleného čaje.
Pokud je někdo vegan nebo vegetarian, lze nahradit bile jogurty sójovými a maso bílkovinovou náhražkou (Tofu, Tempeh..ale aby to neobsahovalo škrob anebo mouku)

Držet max 17 dnů! Pokud chce někdo shodit více kilo, dodržuje přesně tento jídelníček a po 17. dnech přechází na jiný a k tomuto se vrátí po čase.
Je potřeba také denně 17 min věnovat pohybu, to je součástí diety.


2 komentáře: