čtvrtek 10. října 2013

Máš krátké nebo řídké vlasy? Použij Clip-in!




Čím dál tím častěji i mladé
 dívky zápasí se zničenými vlasy, jelikož si je třeba často žehlí čí kulmují. Kolikrát musí sáhnout po "uzdravení" od kadeřníka, který jim vlasy zkrátí. Mrtvé a zničené vlasy jsou pryč, ale stějně se ti stýská po dlouhých? Nebo je máš příliš řídké a chtěla bys je jen zahustit, zkus prodloužení či zahuštění vlasy clip-in!

Clip-in vlasy jsou dělané z lidských vlasů, proto je můžeš barvit, kulmovat či žehlit, ale smozřejmě se to moc nedoporučuje.
Na našem trhu seženeš i mnohem levnější druh clip-in vlasů a to syntetické, jsou to vlasy umělé, více se lesknou a samozřejmě více zacuchávají, jsou vhodné jen na občasné nošení.

A jaká je cena clip in vlasů?
Cena vlasů je také podle kvality vlasů, záleží jestli jsou vlasy středoevropské, ty jsou více kvalitní a nebo z východu, které jsou trošku hrubší a pevnější, ty ale jsou přírodní jen tmavé, světlé odstíny jsou chemicky barvené, tedy nejsou panenské.
Cena záleží také na délce a váze vlasů, například vlasy dlouhé 40 cm s váhou 70g seženeš od 1200,-

Pokud si chceš  vlasy zahustit, možná stačí jen 70g sada, ale pokud máš vlasy hodně řídké, nebo krátké a chceš si vlasy i prodloužit a zahustit doporučuji 160g sadu, tu najdeš třeba tady: http://www.lovelyhair.cz/ 

Na trhu najdeš také clip-in culíky, který si připneš na tvůj culík, vypadá to moc pěkně, seženete ho například tady: http://www.hotstyle.cz kde mají velmi velký výběr, a kvalita v poměru ceny je fantastická.
Prodloužení vlasů můžeš zahusit či prodloužit i jinými metodami, například "přilepením", keratinem (keratinové "nehtíky" nasadíš na vlas a tavícími kleštěmi "přicvakneš" nebo přicvaknutím vlasů k tvým vlasům pomocí kroužků - tyto metody nejsou sundavací.
Koupit si samozřejmě můžeš jen svazky vlasů, na které si sama vybereš jakou metodou bys je chtěla na své vlasy nasadit. Takové najdeš třeba zde: http://www.czvlasy.cz

Já osobně doporučuji clip in, protože pokud chci, mohu je kdykoli sundat.
A co ty, máš nějakou zkušenost s clip in vlasy?

Žádné komentáře:

Okomentovat